A-Laitenetti

 • Miten annan palautetta ja kehitysehdotuksia A-Laitenetistä?

  Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia koskien A-Laitenettia. Palautteen avulla pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittämään A-Laitenettiä oikeaan suuntaan. Palaute saavuttaa meidät parhaiten nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, alla linkki lomakkeelle.

  Palautelomakkeelle

 • Hukkasin salasanani/käyttäjätunnukseni. Mistä saan uuden?

  Jos käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, ota yhteyttä A-Testiin valtakunnallisen palvelunumeron kautta tai Marko Savelan kautta.

  Yhteystiedot

 • Mistä saan A-Laitenetin käyttöohjeen?

  A-Laitenetin käyttöohjeet on toimitettu sinulle tunnuksien yhteydessä sähköpostilla. Voit kuitenkin pyytää uudet käyttöohjeet sähköpostitse huolto@a-test.fi.

 • Miten pääsen A-Laitenettiin?

  A-Laitenetin tunnukset toimitetaan Asiakkaalle hänen halutessaan. Jos olet jo A-Testin asiakas, saat A-Laitenetin tunnukset sähköpostilla huolto@a-test.fi tai soittamalla numeroon 045 632 2020.

 • Mikä on A-Laitenetti?

  A-Laitenetti on A-Testin asiakkailleen tarjoama nettipohjainen korjaamolaitteiden hallintajärjestelmä, jossa asiakkaalla on tallessa muun muassa pöytäkirjat, kustannustiedot laitekohtaisesti sekä viimeisimmät kalibrointi- ja tarkastusajankohdat.