Usein kysyttyä

Olemme koonneet tänne valmiiksi usein kysyttyjä kysymyksiä ja valmiita vastauksia mm. autonostintarkastuksista, kalibroinneista, A-Laitenetistä ja korjaamotesteistä.


Autonostintarkastukset

Autonostimet suomessa saa tarkastaa koulutuksen saaneet, kokemusta autonostimista omaavat ja inspectan sertifioimat autonostintarkastajat. Sertifioidut autonostintarkastajat löydät linkistä:

Inspecta

Autonostimelle pitää tehdä käyttöönottotarkastus kuormituksineen ennen kun se otetaan tuotantokäyttöön. Usein tämä on myös tehtaan takuun voimassaolon ehto.


Kalibroinnit

ISO9001 mukainen kalibrointi tarkoittaa sitä, että kalibrointi on tehty huomioiden mittausepävarmuudet ja että myös mittanormaali on kalibroitu ja sitä kautta kalibrointi on jäljitettävissä.


Korjaamotestit

Välittömän palautteen korjaamotestin testiasiakkaaksi pääsee ilmoittautumalla oheisella lomakkeella. Asiakas valitaan sen hetkisen kierroksen mukaan. Valinta riippuu ajoneuvon merkistä ja ominaisuuksista, sekä tarvittavan huollon sisällöstä.

Ilmoittautumislomakkeelle

A-Test tarjoaa räätälöityjä palveluita automyyntiin ja jälkimarkkinointiin.


A-Laitenetti

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia koskien A-Laitenettia. Palautteen avulla pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittämään A-Laitenettiä oikeaan suuntaan. Palaute saavuttaa meidät parhaiten nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, alla linkki lomakkeelle.

Palautelomakkeelle

Jos käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, ota yhteyttä A-Testiin valtakunnallisen palvelunumeron kautta tai Marko Savelan kautta.

Yhteystiedot

A-Laitenetin käyttöohjeet on toimitettu sinulle tunnuksien yhteydessä sähköpostilla. Voit kuitenkin pyytää uudet käyttöohjeet sähköpostitse huolto@a-test.fi.

A-Laitenetin tunnukset toimitetaan Asiakkaalle hänen halutessaan. Jos olet jo A-Testin asiakas, saat A-Laitenetin tunnukset sähköpostilla huolto@a-test.fi tai soittamalla numeroon 045 632 2020.

A-Laitenetti on A-Testin asiakkailleen tarjoama nettipohjainen korjaamolaitteiden hallintajärjestelmä, jossa asiakkaalla on tallessa muun muassa pöytäkirjat, kustannustiedot laitekohtaisesti sekä viimeisimmät kalibrointi- ja tarkastusajankohdat.