Korjaamotestin kuvaus

Ulkopuolisena testaajana Suomessa toimii sitoutumaton tarkastusyhtiö A-Test & Consulting Oy (myöhemmin A-Test). Korjaamotestin tilaajana toimii autoliike tai maahantuoja. Testit tehdään yhteistyössä vapaaehtoisten yksityishenkilöiden kanssa ja testiautoina toimivat testihenkilöiden itsensä omistamat autot. Testejä suoritetaan säännöllisin väliajoin ympäri vuoden.  

Korjaamotestikäynnin sujuminen käydään kohta kohdalta läpi jälkikäteen yhdessä testaajan, testiasiakkaan ja jälleenmyyjäliikkeen kesken. Saadun asiakaspalautteen perusteella laaditaan raportti, johon merkitään havaitut kehityskohteet tai mahdolliset epäkohdat. Raporttia hyödynnetään kyseisen huoltopisteen toimintaa ja palvelua kehitettäessä.

Korjaamotestin vaiheet lyhyesti

Täytä yhteystietosi, autosi tiedot ja käyttämäsi korjaamon nimi ja paikkakunta mahdollisimman tarkasti ilmoittautumislomakkeelle.  

Tietosi toimitetaan valitun jälleenmyyjän perusteella A-Testin testaajalle. Tietojasi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.  

Mikäli autosi soveltuu sen hetkiseen testiohjelmaan ja korjaamosi on mukana ohjelmassa, ottaa testaaja sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmat yksityiskohdat auton huoltoon viemisestä. Asiakkaana vastaat huoltotapahtuman järjestämisestä omatoimisesti (esim. ajanvaraus).  

Huoltoa edeltävänä päivänä testaaja valmistelee auton tarkastettavat kohteet huoltoa varten. Samalla sinut valmennetaan huomioimaan huoltoprosessin aikana tapahtuvat pisteytettävät kohdat.  

Autosi vastaanotto ja huolto tehdään normaalin menettelyn mukaan huoltopisteessä. Huoltopisteellä ei ole tässä vaiheessa tiedossa, että kyseessä on korjaamotesti. Heti auton takaisin luovutuksen jälkeen palvelutilanne käydään tarkasti läpi asiakkaan ja testaajan kesken. Onnistumiset ja puutteet kirjataan raporttiin. Lopuksi myös huoltotyön tehneet huoltopisteen edustajat ja korjaamopäällikkö osallistuvat testitulosten seikkaperäiseen läpikäyntiin.

Testiasiakkuus perustuu vapaaehtoisuuteen ja henkilön omaan kiinnostukseen, joten testiasiakkaana vastaat normaalin huoltokäynnin tapaan itse huollon kustannuksista. Kiitokseksi yhteistyöstä annamme pienen testauslahjan.

Tervetuloa testiryhmään!