Kestävää kehitystä -elinkaarimalli

A-Test on mukana korjaamosi tuotantokaluston elinkaaren
jokaisessa vaiheessa

Hankittuasi korjaamollesi uutta kalustoa saat tilattua asennuksen vaivattomasti valtakunnallisen palvelunumeromme kautta. Koulutamme myös henkilökunnan laitteen käyttöön. Henkilökunnan koulutuksella pystytään vaikuttamaan laitteen kuntoon ennaltaehkäisevästi ja tätä kautta myös laitteen käyttöikä pitenee. Toimintamme ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaillemme keskitettyjä autokorjaamopalveluita sen laitekannan elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Lisäksi kehitämme yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien kanssa autokorjaamoiden palvelun laatua ja toiminnan tehokkuutta.

Huoltosopimuksen kautta laitteen ylläpito on korjaamolle vaivatonta

A-Test hoitaa kalibrointi- ja tarkastusajankohtien muistamisen puolestasi ja aina käynnin yhteydessä päivittää myös kalibrointi- ja tarkastusdokumentaation sekä laitelistan ajantasalle järjestelmäämme. Näin korjaamo pystyy milloin tahansa tarkistamaan laitteistonsa kalibrointien tilan sekä yksittäisestä laitteesta aiheutuneet kustannukset haluamallaan aikavälillä!  

Korjaamolaitteen elinkaaren loppupäässä asiantuntijamme auttaa laitteen sen hetkisen kunnon arvioinnissa ja päätöksenteossa kertomalla vaihtoehtoisia ratkaisumalleja uusinnalle. Monesti laitteen peruskunnostus on kustannustehokkaampi ratkaisu kuin uusinvestointi. 

Laitteen järkevän käyttöiän päätyttyä A-Test toimittaa halutessasi käytöstä poistetun laitteen kierrätykseen yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Näin varmistut myös siitä, että laitteen hyödynnettävät materiaalit kierrätetään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Yhteistä elinympäristöämme kunnioittaen!