Blogi

Autoliiketoiminnot palvelee laadun kehityksessä

A-Test & Consulting on varmasti tuttu katsastusasemien ja korjaamojen työntekijöille. Laitehuoltajamme pitävät huolen että korjaamojen laitteisto on turvallisessa kunnossa. Laitehuollon lisäksi A-Test autoliiketoiminnot suunnittelee ja toteuttaa erilaisia laadunkehitysprojekteja automaahantuojille, tehtaille ja yksittäisille autoliikkeille. Tarkastajia meillä on Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Forssassa, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Autoliiketoimintojen toiminnan kivijalkana on jo yli vuosikymmenen toiminut korjaamotestaus, jossa yksityisasiakkaan avustuksella selvitetään korjaamon huollon teknisen ja palvelun laadun tasoa. Testillä pyritään varmistamaan, että kaikki huoltoon kuuluvat työt ja tarkastukset on tehty ohjeiden mukaan. Tämän testauksen tärkeys kasvaa jatkuvasti, koska myös maahantuojien ja tehtaiden vaatimustaso nousee vuosi vuodelta. Testauksen tärkein tavoite on varmistaa, että asiakkaalle luvattu palvelun taso saavutetaan ja asiakas on niin tyytyväinen, että käyttää liikkeen palveluita myös jatkossa.

Korjaamotestauksen lisäksi suoritamme maahantuojien ja tehtaiden tilauksesta Standardien auditointia. Auditointien avulla selvitetään täyttääkö yritys maahantuojan tai tehtaan asettaman tavoitetason, joka on myös edellytyksenä kyseisen merkin edustukselle. Auditoinnin tarkoituksena on taata asiakkaalle samantasoinen palvelukokemus riippumatta, missä kyseisen merkin toimipisteessä hän asioi.  Standardit ovat maailmanlaajuisesta samoja, riippumatta kyseisen maan sääolosuhteista tai kulttuurista. Teemme myös tiivistä yhteistyötä AKL:n kanssa ja auditoimme ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja, sekä näistä kehitettyjä konsernien sisäisiä standardeja.

Autot kehittyvät jatkuvasti ja niin kehittyy automyynti ja jälkimarkkinointikin. Näin ollen, kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan asiakkaan tarpeita. Uskomme, että tulevaisuudessa testaus ohjautuu enemmän kouluttavaan ja valmentavaan suuntaan.