Avoimet työpaikat

A-Test & Consulting Oy on Suomen johtava korjaamolaitehuoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut yritys. Toimintamme ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaillemme keskitettyjä autokorjaamopalveluita sen laitekannan elinkaaren joka vaiheessa sekä kehittää yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien kanssa autokorjaamoiden palvelun laatua sekä toiminnan tehokkuutta. 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä dynaamisessa työympäristössä maanlaajuisessa organisaatiossamme. 

Kiinnostuitko? 

Avoimet työpaikat listautuvat alle. 

A-Test & Consulting Oy on Suomen johtava korjaamolaitehuoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut yritys. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme keskitettyjä autokorjaamopalveluita laitekannan elinkaaren joka vaiheessa sekä kehittää autokorjaamoiden laatua ja toiminnan tehokkuutta yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien kanssa. Palveluksessamme ovat alan koulutetut ammattilaiset, joiden pätevyys kattaa kaikki Suomessa myytävät korjaamoalan laitteet sekä korjaamotestauksessa ja -koulutuksessa vaadittavan erikoisosaamisen. Olemme osa Tecalemit Oy:tä ja puolueeton asiantuntijayritys.
Haemme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä laitemekaanikkoa / laiteinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen, Pohjois-Suomen, Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueille.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi autokorjaamolaitteiden korjausten, huoltojen ja asennusten parissa. Monipuolisuutta työviikkoihisi tuo työn liikkuvuus, jonka parissa pääset kohtaamaan asiakkaitamme mm. korjaamo- ja katsastuslaitteiden kalibrointi ja tarkastustöiden parissa. Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään mekaanisia korjaus- ja asennustöitä, joista toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta. Lisäksi pääset hyödyntämään osaamistasi asiakasmyynnissä ja palveluidemme kehityksessä.

Mitä toivomme sinulta

Toimialan kehityksen edelläkävijänä ensiluokkainen asiakaspalvelu on kaiken toimintamme perusta. Siksi toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Onnistuaksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla tekniikan supersankari – me perehdytämme sinut laadukkaasti tehtävään ja ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla osaamisesi kasvaessa. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta korjaamolaitteiden kunnossapidosta, elektroniikasta tai teollisuuden kunnossapidosta, joiden parissa olet päässyt näyttämään osaamistasi. Lisäksi elämäntilanteesi mahdollistaa joustavan matkatyön Päijät-Hämeen alueella. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta, kyky ymmärtää englannin kielistä tekstiä sekä voimassa olevat autonostin- ja/tai kylmäaineluvat. Sähköasennusoikeudet katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

Luomme sinulle vahvat onnistumisen edellytykset tehtävään laadukkaalla perehdytyksellä ja koulutamme sinulle työssä tarvittavat pätevyydet. Lisäksi huolehdimme, että ammatillinen osaamisesi kehittyy toimialan kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Työkavereiksesi saat mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle myös joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan itse vahvasti oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys – että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.12.2022 mennessä osoitteeseen: marko.savela@a-test.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Marko Savela, puh. 045 632 2049

www.a-test.fi

Voit aina jättää meille avoimen työhakemuksen. Sisällytä hakemukseen seuraavat kohdat: 

  • Henkilö- ja yhteystiedot
  • Aiempi työkokemus
  • Koulutus ja kurssit
  • Kielitaito
  • IT-taidot
  • Omat toiveesi ja tavoitteesi

Lähetä hakemus osoitteeseen marko.savela@a-test.fi. Otamme sinuun yhteyttä, jos toiveitasi ja osaamistasi vastaavia paikkoja avautuu. Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti.