Haemme laitemekaanikkoja ja laiteinsinöörejä

A-Test & Consulting Oy hakee

LAITEMEKAANIKKOA / LAITEINSINÖÖRIÄ Jyväskylään, Mikkeliin, Kuopioon

Tehtäviisi kuuluvat korjaamo/katsastuslaitteiden erilaiset kalibrointi- ja tarkastustyöt sekä mekaaniset korjaus- ja asennustyöt, joista toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat autonostin- ja/tai kylmäaineluvat, myös sähköasennusoikeudet ovat eduksi. Työ edellyttää halua ja joustavuutta matkatöihin.

Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja  työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Jyväskylässä, Mikkelissä, Kuopiossa, työpaikan sijainti on neuvoteltavissa. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Marko Savela, puh. 045 632 2049, marko.savela(a)a-test.fi.

Kerro itsestäsi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2017 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

A-Test & Consulting Oy on vaativiin autoalan laadun kehittämiseen, auditointiin, testauksiin, hyväksytty asiantuntija -palveluihin ja korjaamolaitteiden asennukseen, huoltoon, korjauksiin sekä kalibrointeihin ja tarkastuksiin erikoistunut yritys. Lisäksi yrityksemme on erikoistunut tekemään erilaisia luottamuksellisia toimeksiantoja ja testejä jälleenmyyjille, ajoneuvomaahantuojille, ajoneuvovalmistajille, autolehdille sekä viranomaisille. A-Test & Consulting kuuluu A-Katsastus Groupiin.